Corona – Concordia 2-2: ameninţat cu demiterea, „Capello“ a prins iar glas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Chirilă
Ionuţ Chirilă

După două meciuri în care, după spusele primarului Mircea Minea, Ionuţ Chirilă „şi-a dat chiloţii jos în faţa Stelei“, Chiajna a obţinut primul punct din 2014 în Liga I. Totuşi, tehnicianul ilfovenilor are motive de a fi îngrijorat.

Învinsă cu 0-4 şi cu 1-4 de Steaua, în decurs de zece zile, la capătul unor meciuri jenante, Concordia Chiajna n-a reuşit să câştige nici atunci când avea voie să facă acest lucru.

La Braşov, pe terenul ultimei clasate Corona, elevii lui Ionuţ Chirilă au smuls un punct. La pauză, a fost 1-0 pentru gazde după golul lui Buş (31). În partea secundă, Concordia a întors rezultatul, prin Roşu (53) şi Purece (65), iar pariorii ar fi fost convinşi că, după ce s-ar fi predat în faţa Stelei, de această dată, Chirilă a jucat 1 pauză, 2 final.

Numai că acelaşi Buş a stabilit scorul final, 2-2, cu un gol marcat în minutul 78. Rezultatul pune în pericol scaunul lui Chirilă. Înainte de meci, primarul Chiajnei, Mircea Minea, anunţase că doar victoria l-ar menţine în funcţie pe tehnicianul Concordiei.

După acest rezultat, Corona Braşov rămâne pe ultimul loc cu 11 puncte după 21 de etape, la 11 puncte de poziţia a 14-a, prima care asigură menţinerea în Liga I. Chiajna e pe locul 10 cu 26 de puncte, la cinci puncte de locul 15, primul care duce în „B“.

Ce a spus Chirilă?

Chiar dacă echipa sa n-a mai câştigat în Liga I de şase etape, mai precis de la 6 decembrie (2-1 cu ACS Poli), Ionuţ Chirilă a vorbit în stilul său caracteristic.

„Am dominat jocul tactic, ne-am jucat cu ocazii incredibile, la 2-1 şi 2-2. Suntem nemulţumiţi de faptul că nu am luat cele trei puncte. Am întâlnit o echipă puternică, care nu-şi merită locul în clasament. Ei au dat tot ce au putut, dar noi am fost echipa mai organizată. Am avut în teren şase jucători de 21 şi 22 de ani. Am avut penalty la Wellington, faultul putea să se vadă şi din avion, iar cei de la Corona ar fi trebuit să aibă şi un om eliminat. Dacă reuşim să rămânem în primele 9-10, apoi putem să jucăm împreună trei-patru ani. Suntem în grafic, mai facem 15-20 de puncte fără probleme“, a declarat Chirilă la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite