Cornel Dinu analizează în stilul său jocul lui Dinamo: „Ce dor, ce chin, ce jale! E cea mai slabă generaţie, Bokila e ca un struţ, Mahlangu e un cărător de mingi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu
Cornel Dinu

După remiza dintre FC Botoşani şi Dinamo, scor 0-0, Cornel Dinu vorbeste despre una dintre cele mai slabe echipe din istoria câinilor. El l-a criticat pe Contra pentru schimbările din vară şi pe Miriuţă pentru jocul actual.

"Îmi vin multe în minte după acest meci. E o mare suferinţă văzând cum aceste două echipe chinuie fotbalul. Dinamo are şanse mici să prindă play-off-ul. E cea mai slabă generaţie din istoria lui Dinamo. Nu se văd îmbunătăţiri. Sunt lucruri foarte ciudate în ceea ce priveşte componenţa lotului.

La Miriuţă nu se vede că încearcă să schimbe ceva într-una din cele mai slabe distribuţii din istoria fotbalistică a lui Dinamo. Jocul îmi aduce aminte de melodia «Ce dor, ce chin, ce jale». N-au existat mai mult de trei acţiuni, nu am văzut nicio concepţie de joc. Nici Dinamo şi nici Botoşani nu se pot detaşa de mentalitatea distructivă a fotbalului românesc. Am văzut o jale fotbalistică!", a declarat Dinu.

"Greşelile mari s-au făcut în această vară. E inadmisibil să dai afară mijlocaşii Nistor, Busuladzici şi Palici!

Săracul Anton, mai e şi căpitanul echipei, nu joacă nimic! Îmi aduce aminte de Mărgăritescu, un alt băiat pe care îl mângâia iarba pe şort. Mahlangu e doar un cărător de mingi. Nascimento merge eventual să urmărească un meci de ping-pong.

Bokila şi Rivaldinho, aceste două calamităţi ale atacului, nu au făcut nimic pe final. Nu înţeleg de ce a fost sacrificat Nemec, care mai avea o şansă. Bokila are o alergare de struţ, nicidecum de jucător. E foarte dureros ce se întâmplă", a spus Dinu, la TV Telekom Sport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite