Ionel Dănciulescu şi-a anunţat oficial retragerea din cariera de fotbalist: „Cele mai importante momente au fost victoriile în faţa Stelei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Dănciulescu se retrage din cariera de fotbalist FOTO Adevărul
Ionel Dănciulescu se retrage din cariera de fotbalist FOTO Adevărul

Ionel Dănciulescu a susţinut marţi conferinţa de presă prin care şi-a anunţat oficial retragerea din cariera de fotbalist. Fostul jucător al alb-roşilor a predat ghetele sale de joc unui junior dinamovist, în care echipa îşi pune speranţele performanţei pe viitor.

Ionel Dănciulescu: „Nu este o decizie uşoară, nici foarte grea. Am hotărât eu, singur, e decizia mea de a mă retrage. Nu cred că va fi nicio problemă. Important e că voi rămâne unde mi-am dorit, în cadrul clubului, unde voi ajuta cum am făcut-o ca şi fotbalist. Vreau să le mulţumesc suporterilor pentru sprijinul pe care mi l-au oferit. Toate trofeele câştigate împreună cu echipa, derbiul de Paşte împotriva Stelei (4-2), victoria împotriva Stelei (2-1) când au pierdut campionatul, toate sunt importante“.

CUPA ROMÂNIEI: rezultatele tragerilor la sorţi. Dinamo - Pandurii, meciul acestei faze

Cornel Dinu: „Nu este un moment deosebit pentru Ionel Dănciulescu. El este un formidabil cunoscător al jocului, nu exagerez cu nimic. Este un profesionist incontestabil. I s-a dat o sarcină grea, într-un moment dificil. Ne întâlnim cu aspiraţii deosebite, sper ca Ionel să contribuie în timp, cu răbdare şi cu ajutorul domnului preşedinte la reconstrucţia clubului“.

Fostul fotbalist dinamovist Lică Nunweiller a murit. El şi fratele său au fost primii „câini roşii”

Ionuţ Negoiţă: „Mă bucur că a acceptat să continue alături de noi. Ionel Dănciulescu va avea un rol foarte important în viitor. Va fi un fel de ZIdane pe banca tehnică a lui Dinamo. Va transmite celor tineri spiritul lui Dinamo, ce înseamnă Dinamo. Va împărtăşi experienţa pe care a acumulat-o celor tineri. A avut foarte multe realizări, îi mulţumim şi sunt convins că va avea o contribuţie cel puţin la fel de importantă pentru revenirea lui Dinamo unde îi este locul. Succesul reuşitei e a crede în acest proiect şi a avea răbdare. Tricoul lui Dănciulescu va fi prezent în muzeul lui Dinamo“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite