Concordia - Gaz Metan / Gigi Mulţescu admite: „Am jucat la rezultat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gaz Metan a învins-o pe Concordia Chiajna FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Gaz Metan a învins-o pe Concordia Chiajna FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Concordia Chiajna - Gaz Metan / Echipa lui Gigi Mulţescu a câştigat meciul disputat luni în deplasare cu scorul de 1-0, însă tehnicianul a recunoscut că a preferat rezultatul în detrimentul spectacolului.

„Sunt trei puncte mari. Am lăsat spectacolul pe planul al doilea, am jucat la rezultat. La pauză eram cu pulsul ridicat. În loc să închidem jocul, am suferit în repriza secundă. L-am schimbat pe Bawab pentru că nu mi-a plăcut atitudinea lui. Sigur, e un talent, dar dacă nu aleargă, degeaba“, a declarat Mulţescu pentru DolceSport.

Marcatorul unicului gol al partidei, Lullaku, s-a declarat mulţumit de rezultatul echipei sale: „Sunt fericit că am reuşit să câştigăm azi. Sunt trei puncte importante. Aveam nevoie de ele după ultimele jocuri. A fost un meci bun“.

Fostul stelist Sorin Ghionea şi actualmente legitimat la Concordia a comentat înfrângerea echipei sale: „Îmi asum responsabilitatea acestui rezultat, pentru că era altul dacă nu făceam acel penalti. Personal trec printr-o pasă neagră, iar colegii mei trebuie să ţină capul sus. Încă nimic nu este pierdut, dar avem nevoie de puncte“. Gruparea din Chiajna ocupă locul 13 în clasamentul Ligii I, la un singur punct distanţă de prima poziţie retrogradabilă în eşalonul secund.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite