CM 2014. Fotbalul brazilian. Cafeaua braziliană. Fundul brazilian. O concluzie tristă pentru cei care cred altceva acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trebuie să mărturisesc că, atunci când au aflat că voi merge în Brazilia, mulţi prieteni m-au invidiat, nu pentru că urma să văd Mondialul din tribune, ci pentru că puteam să le admir pe brazilience la faţa locului.

Din păcate, am o veste proastă pentru amicii, care aşteaptă cu mare interes relatările mele despre reprezentantele sexului frumos. De fapt, e o concluzie după mai multe zile petrecute aici. 

Sunt aproape convins că braziliencele superbe pe care le vedem, de ani buni, la televizor, bucurându-se după reuşitele Selecao, sunt duse pe stadioane după o selecţie riguroasă efectuată la nivel naţional. Cred că totul e organizat de o comisie specială, care are misiunea de a crea o imagine sexy pentru Brazilia la nivel global.

Altfel, când te plimbi prin Sao Paulo, la Vila Madalena, Rua Augusta, Bela Vista sau Vila Mariana, zone similare cu Centrul Vechi al Bucureştiului, trebuie să mergi mult şi bine ca să vezi câte o fată de genul celor de pe stadioane. În rest, multe, foarte multe grase, motiv pentru care încep să cred că, după fotbal şi cafea, brazilienii se pot lăuda şi cu funduri XXL, specifice ţării. 

De altfel, şi statistica îmi confirmă această teorie: 92 de milioane de brazilieni suferă de obezitate, motiv pentru care scaunele montate pe stadioanele turneului final sunt mai mari decât cele obişnuite.

[<a href="//storify.com/Alinavasile123/amir-despre-campionatul-mondial" target="_blank">View the story "Amir despre Campionatul Mondial " on Storify</a>]

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite