VIDEO Clujenii sunt ca şi eliminaţi: un argentinian i-a bătut italieneşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Argentinianul Palacio (la minge) a marcat de două ori
Argentinianul Palacio (la minge) a marcat de două ori

CFR s-a bucurat, atunci când a scăpat de Milito, însă înlocuitorul acestuia a făcut senzaţie pe teren, fiind de neoprit.

CFR a început partida de la Milano ştiind că n-are ce pierde. Cum Paszkany a vândut tot ce era de vândut, înainte de „dubla“ cu Inter, bugetul e deja asigurat, iar orice venit în plus e un bonus. 

Fără presiune, clujenii au avut şi un pic de noroc, atunci când Milito a călcat strâmb şi a trebuit să fie schimbat. Din păcate, norocul s-a transformat în ghinion, fiindcă Palacio, înlocuitorul lui Milito, a marcat, după o fază tipică de contraatac în care Rada i-a uşurat misiunea argentinianului căzând în fund!

Până la pauză, Inter a mai scăpat de câteva ori pe contraatac, deşi CFR a folosit o formulă cu cinci fundaşi. Slăbiciunile din apărare au fost compensate de un tupeu pozitiv în atac. Maah a trecut pe lângă 1-1 (23), iar în prelungiri, Handanovici s-a întins eroic pentru a para o lovitură liberă bătută excelent de Rada.

După pauză, a ieşit un meci mai degrabă anost, fără mari ocazii, ceea ce le-a convenit clujenilor. Din păcate, într-un moment mort al jocului, acelaşi Palacio a dejucat ofsaid-ul, la fel ca Inzaghi în zilele lui bune, şi a finalizat cu un lob superb peste Felgueiras. Returul porneşte de la 2-0 pentru Inter şi e greu de crezut că italienii vor pierde calificarea la Cluj.

Inter Milano – CFR Cluj 2-0

Inter Milano: Handanovici – Nagatomo, Silvestre, Ranocchia, Pereira – Cambiasso, Kovacici (Jonathan 87), Gargano  Guarin – Milito (Palacio 10), Cassano (Alvarez 73). Antrenor: Andrea Stramaccioni

CFR Cluj: Felgueiras – Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Rada, Sepsi – Maah (Hora 79), Godmeche (Maftei 39), Mureşan, Camora – Rui Pedro (Bjelanovici 84). Antrenor: Paulo Sergio

Goluri: Palacio 20, 87

Stadion „Giuseppe Meazza“: 30.000

Arbitru: Michael Koukoulakis (Grecia)

INTER -CFR 1-0

INTER - CFR 2-0

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite