Cine e jucătoarea de tenis din România care l-a enervat cumplit pe Ilie Năstase: „Fetiţa sau duduia asta în ce calitate vorbeşte despre mine?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numit căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase a luat atitudine împotriva unei jucătoare din echipă.

Sorana Cârstea, numărul 84 WTA, declarase că i s-a părut bizară numirea lui Ilie Năstase la echipa de Fed Cup. "Putin ciudat, suspect. Am citit interviul dansului dupa ce s-a aflat. Mi s-a părut ca n-ar vrea sa fie aici. Un pic ciudat din toate punctele de vedere tinand cont ca echipa a mers incredibil cu Alina.

Lucrurile mergeau foarte bine. N-am inteles schimbarea, dar toata lumea stie ca avem respect pentru domnul Nastase si vom vedea cum vor functiona lucruril. Insa eu atatat timp cat e si Alina antrenor acolo in spate, probabil vor merge bine", a spus Sorana Cârstea.

Vorbele ei l-au iritat pe Ilie Năstase, care a ripostat imediat. "Eu nu ştiu în ce calitate a vorbit acea fetiţă sau duduie despre mine. Nici nu ştiu nici cine este. Pe ce loc mondial e ea? Nici nu face parte din echipă. Vă rog să îi spuneţi să stea liniştită. Eu nu vin în locul Alinei Tecşor. Tot ea o să antreneze echipa, iar dacă se va decide să stea pe scaun lângă mine eu chiar nu am nici o problemă. Însa vreau sa ii amintiti duduii Carstea ca eu, Ilie Nastase, am fost numarul unu mondial. Si vreau sa ii mai amintiti ca la mine s-au terminat cu nepotismele sau prieteniile pe la lot. Vor juca doar cele mai in forma jucatoare si o sa ma uit cu atentie si pe clasament sa vad pe ce locuri sunt jucatoarele noastre. Eu nu m-am teleportat pe functia de capitan nejucator. Am fost numit de catre conducerea Federatiei de Tenis. Stiu ca Simona, Irina si Monica au si discutat intre ele in legatura cu numirea mea. Au fost de acord, iar apoi eu am preluat postul de capitan nejucator, deoarece vreau sa ajut cat pot eu de mult ca echipa noastra nationala de Fed Cup sa se califice cat mai repede în Grupa Mondială", a spus Ilie Năstase pentru Fanatik.

sorana
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite