Chiricheş şi-a câştigat locul printre "măgari". A fost cel mai bun om al lui Napoli în amicalul cu FC Porto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş (al patrulea, rândul de sus), în tricoul lui Napoli
Vlad Chiricheş (al patrulea, rândul de sus), în tricoul lui Napoli

Vlad Chiricheş este primul şi singurul român care a făcut parte din lotul formaţiei Napoli, echipă care a ajuns mare graţie celebrului Diego Armando Maradona, jucător sub Vezuviu între 1984 şi 1991.

În semn de respect pentru El Pibe D oro, napoletanii au retras tricoul cu numărul zece pentru totdeauna. Acum este rândul altora să încerce să se remarce, iar Vlad chiricheş face parte dintre ei. La primul meci ca titular pentru echipa „măgarilor mici”, cum mai sunt porecliţi cei de la Napoli, Chiricheş a evoluat 90 de minute fără greşeală, în amicalul cu FC Porto, scor 0-0, disputat în deplasare.

Toată presa din Cizmă l-a considerat pe Chiricheş cel mai bun jucător al lui Napoli în amicalul cu Porto. „Chiricheş a fost o supriză plăcută. Atent la poziţionare şi la mingile înalte. A închis spaţiile şi a ieşit bine la ofsaid”, au scris cei de la calcionapoli24.it. Şi jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport l-au lăudat pe român: „A fost decisiv şi a dovedit că e perechea ideală în central defensivei pentru Raul Albiol”.

."Personalitate, sincronizare şi calitate la ieşirile cu mingea la picior", l-a caracterizat pianetazzuro.it pe "contele Vlad", acordându-i  nota7, cea mai mare notă din echipa lui Maurizio Sarri. ”Foarte bine a jucat Napoli, a crescut în joc pe măsura trecerii minutelor. A fost un Napoli mai echilibrat faţă de meciurile trecute. Cel mai bun de pe teren, cu siguranţă a fost Chiricheş. Fostul jucător al lui Tottenham nu s-a acomodat în Premier League dar e un fundaş complet şi nu a greşit cu nimic în acest joc”, a spus şi unul dintre analiştii sportivi de la SkySport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite