Chipciu şi Stanciu, momente grele la Anderlecht: noul antrenor îi ignoră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Chipciu
Alexandru Chipciu

Nu numai că schimbarea antrenorului de la Anderlecht nu i-a adus şanse în plus lui Nicolae Stanciu, dar noul tehnician, Hein Vanhaezebrouck, l-a trecut pe banca de rezerve şi pe Alexandru Chipciu.

Formaţia belgiană a pierdut cu 4-0 meciul de acasă cu PSG, partidă la care a asistat şi selecţionerul României, Cosmin Contra. „Îmi dă de gândit, pentru că Alexandru Chipciu era un om de bază cu orice antrenor care a venit la Anderlecht, dar se pare că nu intră în planurile noului antrenor. E  o problemă mare, pentru că are de suferit şi echipa naţională. O să mă întâlnesc cu cei doi, să vedem ce spun şi ei. Amândoi s-au încălzit, iar la un moment dat aveam impresia că îl va trimite pe teren pe Chipciu, dar schimbările au fost stranii“, a spus Contra la Telekom Sport.
Cu 10 goluri primite în trei meciuri şi niciunul marcat, Anderlecht e cea mai slabă echipă din grupele Ligii Campionilor după primele trei etape. Contra belgienilor, au marcat toate vedetele Parisului: Mbpappe, Cavani, Neymar şi Di Maria.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite