Chinezii de la Guizhou au decis soarta lui Dan Petrescu! Ce se întâmplă cu tehnicianul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Wen Yuteng, patroana in varsta de 28 ani a clubului Guizhou Zhicheng, a luat o decizie în privinţa viitorul lui Dan Petrescu (foto) la gruparea pe care o conduce.

Potrivit presei din China, citată de ziare.com, dupa ce echipa a retrogradat in liga a doua,.şefa clubului urmează sa-l demita pe Petrescu in aceasta iarna.

Problema este ca părţile nu ajung deocamdată la un consens în privinţa despăgubirilor pe care tehnicianul le solicită. iar oficalii chinezi asteapta ca Petrescu sa-si micsoreze pretentiile.

Petrescu a ajuns in vara la echipa, insa nu a putut sa o salveze de la retrogradare. Pe langa retrogradarea echipei, o problema a reprezentat-o şi comportamentul coleric al antrenorului, din cauza caruia Petrescu a primit numeroase etape de suspendare.

Antrenorul roman a incasat peste 2 milioane de euro in jumatatea de an petrecuta in China, timp în care Petrescu a avut şase victorii, trei egaluri şi 12 înfrângeri în cele 21 de meciuri în toate competiţiile . Guizhou Zhicheng a încheiat ultima campionatul din China, cu 24 de puncte, opt sub penultima clasată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite