Chelsea - Steaua: Andone vorbeşte despre şansele roş-albaştrilor de calificare în sferturile Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Andone, fost antrenor al lui CFR Cluj FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Ioan Andone, fost antrenor al lui CFR Cluj FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Chelsea - Steaua: Ioan Andone a comentat cele mai intersante subiecte din acest moment în fotbal: meciul roş-albaştrilor din optimile Europa League, învestirea lui Ionuţ Negoiţă ca acţionar majoritar la Dinamo şi oferta primită de la George Copos pentru a veni în Giuleşti.

„Mi-a plăcut atmosfera de la meciul Rapidului cu Petrolul. Îmi pare rău că am plecat de acolo după doar două luni. A fost cineva care nu m-a vrut acolo. Domnul Copos mi-a oferit chiar ieri postul de manager general“, a declarat antrenorul de 52 de ani pentru DolceSport.

Ioan Andone este de părere ca progresul lui Dinamo necesită un plan bine pus la punct: „Negoiţă trebuie să aibă un proiect şi cred că are, pentru că nu te joci cu Dinamo. Jucătorii sunt neplătiţi de câteva luni, dar se poate construi ceva frumos cu brandul clubului. Dacă aş fi în locul lui Negoiţă, aş pleca la drum cu oamenii mei de încredere şi aş aduce şi jucători. Anul acesta se pot gândi la locul doi, dacă mai înlănţuie câteva victorii. Niciodată nu refuz Dinamo, dar acum este un antrenor care a câştigat trei meciuri, trebuie lăsat să termine sezonul“.

„Fălcosul“ a prefaţat şi meciul decisiv Chelsea - Steaua, care se va disputa joi seară: „Depinde ce strategia adoptă, dacă joacă presing la 30-40 de metri de poartă şi înscrie, se poate califica. Oamenii din tribune sunt total nemulţumiţi de Benítez, nu îl iartă că a fost antrenorul lui Liverpool. Nu e o întâmplare că Steaua a ajuns aici, e favorită în opinia mea“. Meciul se va juca pe Stamford Bridge, începând cu ora 22.05 şi va fi transmis de ProTV, DigiSport şi DolceSport. În tur, Steaua s-a impus cu 1-0, după reuşita luI Raul Rusescu (34').

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite