VIDEO ACS Poli Timişoara-CFR Cluj 1-0. Clujenii, rătăciţi în ceaţa de pe Bega. Bănăţenii au înscris un gol superb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj nu a putut obţine cea de-a treia victorie consecutivă în acest final de an şi a cedat pe terenul lui ACS Poli Timişoara, scor 0-1, îndepărtându-se de obiectivul de a participa în viitorul sezon al cupelor europene.

CFR Cluj venea la Timişoara după două etape în care a obţinut victorii concludente, 6-1 cu Săgeata Năvodari şi 3-1 cu FC Botoşani şi, dacă ar fi câştigat, ar fi încheiat perfect un an în care nu a rupt gura târgului. Dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de pe Bega, acolo unde cei 22 de jucători au fost nevoiţi să joace la o temperatură asemănătoare cu cele de la Polul Nord.

Oamenii lui Grigoraş au pus în repetate rânduri în pericol poarta Timişoarei, dar ineficacitatea atacanţilor clujeni a făcut ca tabela să rămână nemodificată în primele 45 de minute. Şi după pauză, când s-a lăsat o ceaţă densă pe "Dan Păltinişanu", cei care au dominat au fost tot oaspeţii, dar, cum în fotbal ocaziile se răzbună, Boldea a marcat în minutul 75 un gol de toată frumuseţea pentru gazde, cu un şut imparabil din marginea careului de 16 metri.

Înainte de deschiderea scorului, Deac a marcat pentru CFR, dar golul a fost anulat corect, pe motiv de offside, iar Maftei a avut o bară. La finalul partidei, nervii au cedat în tabăra oaspete, când Brandao a fost eliminat pentru că a şutat în minge după fluierul arbitrului.

S-a terminat 1-0 pentru timişoreni, care se îndepărtează de linia retrogradării, în vreme ce CFR Cluj încheie anul la mijlocul clasamentului, cu speranţa că 2014 va fi mai prolific decât 2013. 

VIDEO ACS Poli Timişoara - CFR Cluj

CITIŢI ŞI:

VIDEO CFR Cluj-FC Botoşani 3-1. Clujenii s-au dezlănţuit şi au doborât un record în ultimele două etape. Gol de cascadorii râsului primit de botoşăneni

Dinamo - ACS Poli 4-0: „câinii“ au ajuns la un punct de Steaua, dar cu o problemă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite