Ce rol va avea Dumitru Dragomir la Voluntari şi ce fotbalişti vrea să aducă la echipa ilfoveană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Voluntari i-a propus lui Dumitru Dragomir poziţia de preşedinte al clubului. Mitică a cerut termen de gândire până în inauarie, dar s-a apucat de lista de cumprături.

Clubul ilfovean doreşte angajarea fostului preşedinte al LPF pentru că are nevoie de un om care să apere interesele clubului cât mai „zgomotos” posibil.
La doi ani de la debarcarea din postura de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir are ocazia de a reveni în campionatul care odată se numea “Liga lui Mitică”. Prin intermediul primarului Florentin Pandele, FC Voluntari i-a oferit lui Dumitru Dragomir fotoliul de preşedinte al clubului,  iar Mitică a acceptat oferta, sub anumite rezerve. “Am cerut un termen de gândire până la sfârşitul lunii ianuarie. Până cel târziu pe 29 voi da un răspuns”, s-a alintat fostul şef al LPF.
Ilfovenii au fost dezavantajaţi de arbitraje în prima parte a sezonului, iar fostul şef al LPF ar avea misiunea să facă scandal pe la televiziuni dacă această situaţie se va repeta şi anul viitor.

Îi vrea pe Mutu, Marica şi Sânmărtean
Dragomir însă doreşte să se implice şi în campania de transferuri şi deja a aruncat pe piaţă câteva nume de fotbalişti pe care i-ar dori la FC Voluntari: “Stau prost în clasament şi le mai trebuie nişte jucători, că nu o să joc eu sau primarul. Trebuie jucători de valoare şi asta costă bani, problema e că nu prea sunt bani. L-aş lua pe Sânmărtean, dar am eu bani de Sânmărtean? Aş lua doi-trei de la Astra, doi de la Steaua, doi de la Dinamo, aş face o echipă trăznet”, s-a bătut Dragomir cu pumnul în piept într-un interviu acordat DolceSport. “Marica, după părerea mea, ar trebui să vină să joace la Volutnari, fără bani, eventual îi dau eu nişte bani de la mine. Aş avea nevoie şi de el, şi de Mutu, dacă m-aş duce la Voluntari”, a mai spus Dragomir.
Dacă Marica nu va îmbrăca tricoul Voluntariului nici la vreo miuţă în faţa casei, pentru Mutu echipa ilfoveană poate fi o variantă de rezervă. Ajuns la aproape 37 de ani, fostul jucător de la Pune City îşi caută o formaţie la care să joace până în vară, când, speră el, va fi convocat la naţională pentru EURO 2016. Mutu are o ofertă şi de la Pandurii Târgu Jiu, echipă care l-ar putea propulsa mai uşor spre naţională, ţinând cont că e antrenată de Edward Iordănescu, fiul selecţionerului.

Contract prelungit pentru Mulţescu
Cu trei etape rămase până la play-out, FC Voluntari ocupă locul al 15-lea, penultimul din Liga I. Antrenorul Gigi Mulţescu şi-a prelungit contractul cu ehcipa ilfoveană până în vară, având ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Până la finalul sezonului normal, Voluntariul mai are de jucat cu Poli Timişoara, Steaua şi Chiajna.

Face şi emisiune politică
Înlocuit de la LPF de Gino Iorgulescu, în noiembrie 2013, Dumitru Dragomir ţine morţiş să revină în prim-planul publicului. Mitică a declarat pentru Click! că va modera o emisiune la Kanal D, începând tot cu sfârşitul lunii ianuarie. “Voi aborda tot felul de teme politice. Aş zice că va fi o emisiune serioasă, dar va avea şi multe multe momente surpriză”, a  precizat acesta.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite