„Cazul Rădoi“, de râsul curcilor în România: cum se va aplica suspendarea dictată de UEFA şi pe plan intern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi va putea sta, în continuare, pe bancă la meciurile Stelei din competiţiile interne. FOTO: Sportpictures.eu
Mirel Rădoi va putea sta, în continuare, pe bancă la meciurile Stelei din competiţiile interne. FOTO: Sportpictures.eu

Federaţia Română de Fotbal s-a prefăcut că nu vede că fostul mijlocaş antrenează Steaua din postura de director sportiv. Abia după ce forul de la Nyon i-a interzis lui Rădoi să mai stea pe bancă în partidele din Liga Europa, FRF a reacţionat. Decizia luată, astăzi, e însă una comică.

Mirel Rădoi a fost suspendat de UEFA şi nu va fi pe banca Stelei nici în „dubla“ cu Rosenborg şi nici în jocurile din grupele Ligii Europa, în cazul în care bucureştenii se vor califica.

După decizia comunicată de forul european, Liga I s-a revoltat şi ea împotriva fostului mijlocaş, solicitând suspendarea sa şi în România, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Astfel, Comisia Tehnică FRF, formată din Anghel Iordănescu (preşedinte), Marcel Puşcaş, Aurel Ţicleanu (vicepreşedinţi), Vlad Ungureanu (secretar), Zorislav Kovac, Dan Apolzan, Sandu Tăbârcă, Miodrag Belodedici, Ciprian Paraschiv şi Jean Vlădoiu, s-a autosesizat şi a analizat, astăzi, „cazul Rădoi“ în Comitetul Executiv.

Decizia luată? Una comică. Fostul internaţional va putea sta, în continuare, pe banca tehnică a roş-albaştrilor în partidele din competiţiile interne, însă nu va avea voie să se ridice de pe bancă pentru a le da indicaţii jucătorilor!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite