Cazacu a abandonat la Campionatul European, de la Albacete, din cauza unei defecţiuni tehnice la cutia de viteze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Cazacu
Cătălin Cazacu

Motociclistul român Cătălin Cazacu a fost nevoit să iasă de pe pistă în cadrul cursei Campionatului European, desfăşurată pe  6 octombrie, la Albacete.

Cătălin a intrat în concurs la categoria SuperBike de pe poziţia 17, însă a abandonat cursa după primul tur din cauza unei defecţiuni tehnice. Motocicleta sa a avut probleme majore cu cutia de viteze, probleme pe care echipa tehnică a încercat să le remedieze inclusiv în noaptea de dinaintea competiţiei. “Din prima zi de antrenamente, vineri, am auzit un zgomot la cutia de viteze , dar am încercat să menajez motocicleta şi să nu forţez decât în ultima sesiune de calificări, cea de sâmbătă. De îndată ce am forţat, însă, cutia de viteze a cedat”.

În ciuda riscurilor, pilotul român şi echipa sa au vrut să joace totul pe o carte, străduindu-se până în ultimul moment: „Mecanicii au muncit până dimineaţă la ora patru, să încercăm să facem măcar să meargă în 3 viteze şi, cumva, să duc la capăt cursa aşa. N-am vrut să abandonez pur şi simplu. În primul tur, cutia a cedat din nou... Astea sunt cursele, se întâmplă, mergem mai departe. Urmează noi curse, finala Campionatului naţional va avea loc chiar săptămâna viitoare la Pannonia ring, în Ungaria”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite