Cât mai rezistă după gratii? Borcea a fost internat la spital: ce problemă are şi ce urmează pentru fostul oficial dinamovist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea
Cristi Borcea

De când a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor“, problemele de sănătate ale omului de afaceri s-au agravat treptat.

În ultimele 72 de ore, Cristi Borcea a ajuns de două ori pe mâna medicilor. Mai întâi, sâmbătă, a fost transportat de la Penitenciarul Poarta Albă la Spitalul Judeţean Constanţa pentru investigaţii medicale. Borcea a acuzat dureri toracice, dar n-a rămas internat în unitatea medicală, urmând ca stare sa de sănătate să fie supravegheată în penitenciar.

Luni dimineaţă însă, Borcea a fost adus înapoi la spital. Motivul? Dureri în zona abdominală. Medicii l-au internat, urmând să-l supună unor investigaţii suplimentare, după cum a anunţat Realitatea TV.

Cristi Borcea e unul dintre cei opt condamnaţi în „Dosarul Transferurilor“, însă, potrivit spuselor lui Miron Cozma, urmează să fie graţiat de preşedintele Traian Băsescu înainte de alegerile prezidenţiale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite