Când îşi va trage fermoarul la gură? Anamaria Prodan lansează un nou atac dezgustător la adresa lui Cornel Dinu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan

Fosta vedetă Playboy n-a înţeles, deocamdată, avertismentul primit de la Dumitru Dragomir: „Nu trebuie să te pui cu legendele! Eu i-am spus soţiei lui Reghecampf să înceteze că nu e bine ce face, trebuie să tragă fermoarul!“.

După ce l-a numit pe Cornel Dinu „sclav şi gropar al fotbalului românesc“, Anamaria Prodan continuă să jignească un om de 64 de ani, care a bifat 75 de selecţii în tricoul echipei naţionale.

„Este imposibil ca oamenii care ne cunosc, ne iubesc şi ne respectă să creadă fabricaţiile unui om mic, pierdut în propria-i nefericire şi promiscuitate! Mă încearcă un sentiment de milă profundă pentru acest om numit în batjocură <<Procurorul>>. Soarele nostru eşti atât de sus faţă de această mizerie umană încât nu merită să te uiţi atât de jos la aceste gunoaie. Te iubim enorm“, a scris Anamaria Prodan pe Facebook, într-un mesaj destinat soţului ei, Laurenţiu Reghecampf.

Cornel Dinu a dezvăluit că, atunci când era fotbalist, Reghecampf ar fi primit 200.000 de euro pentru a aranja un meci Bayern – Cottbus, care ar fi trebuit să se încheie cu o victorie a gazdelor la trei goluri diferenţă. Dinu susţine că rezultatul n-a ieşit cum ar fi trebuit – s-a terminat 2-1 pentru Bayern -, iar „Reghe“ i-a cerut ajutorul pentru a scăpa de furia mafiei pariurilor din Serbia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite