Buzărnescu, ce suferinţă: Mihaela, meci nebun cu Ostapenko la Doha. Statistica e cruntă pentru jucătoarea din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Buzărnescu (29 WTA) a suferit o accidentare gravă la Rogers Cup, în luna august, iar de atunci e de nerecunoscut.

Atunci când s-a „rupt“ la Montreal, Mihaela Buzărnescu era în cărţi pentru o calificare spectaculoasă în Turneul Campioanelor. De atunci, sportiva de 30 de ani n-a mai câştigat niciun meci.

Marţi, în turul I la Doha, „Miki“ a fost implicată într-o partidă nebună cu Jelena Ostapenko (22 WTA). Meciul a început cu un break pentru fosta campioană de la Roland Garros, care apoi a luat setul, fără probleme, scor 6-1.

Setul doi a fost echilibrat şi s-a mers pe serviciu până la 2-2. Apoi, brusc, au curs break-urile: 4-4. La acest scor, Buzărnescu a luat două game-uri la rând şi a încheiat setul: 6-4.

Decisivul a început excelent pentru „Miki“, care s-a dus la 40-0 pe serviciul lui Ostapenko. În mod uluitor însă, românca a irosit cele trei mingi de break şi apoi alte două la deuce şi, ulterior, a cedat game-ul!

La 2-1 pentru Ostapenko, Buzărnescu şi-a pierdut serviciul, iar de aici a fost începutul sfârşitului pentru Mihaela. Ostapenko s-a dus la 4-1 şi 5-2, înainte de a lua setul cu 6-2.

Dincolo de înfrângere, a şocat modul în care la Buzărnescu au curs greşelile duble, ea având opt astfel de greşeli în setul doi pe care, totuşi, l-a câştigat! „Miki“ a încheiat partida cu 13 greşeli duble. Prin comparaţie, Ostapenko a avut şapte greşeli duble.

De când a revenit în circuit, după accidentare, în luna octombrie, Buzărnescu a pierdut toate cele nouă partide disputate în turneele WTA şi la Fed Cup!

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Buzărnescu, la pământ: Şi-a lăsat antrenoarea fără replică! Dialogul s-a putut auzi şi la televizor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite