Burleanu, victorie zdrobitoare: Ce i-a transmis Lupescu după ce a aflat rezultatul votului. Puşcaş, anunţ-surpriză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Burleanu a câştigat alegerile pentru funcţia de preşedinte FRF. Succesul său a fost atât de categoric, încât a amintit de meciul Brazilia – Germania, scor 1-7, din semifinalele Cupei Mondiale din 2014.

Ionuţ Lupescu a spus, în weekend, că „fiind pessimist“ mizează pe 70-80 la sută din voturi. Într-un final, „Kaiserul“ n-a strâns nici măcar jumătate din voturi!

Rezultatul alegerilor de astăzi a fost, de-a dreptul, şocant: Burleanu (168 de voturi), Lupescu (78 de voturi), Puşcaş (8 voturi), Drăgan (0 voturi).

La câteva minute după anunţul oficial al rezultatului, cei trei învinşi au susţinut câte un discurs.

Ce au spus?

Ionuţ Lupescu: Felicitări, Răzvan Burleanu. Le mulţumesc celor care m-au votat. Am făcut datoria mea şi am candidat din dorina de a redresa fotbalul, de a-l dezvolta. Sper ca, în următorii patru ani, să aveţi dezvoltarea pe care o doriţi, dar şi rezultatele pe măsură. Deocamdată, cred că fotbalul n-are nevoie de ajutorul meu. 

Marcel Puşcaş: Felicitări Răzvan  Burleanu. Felicitări celor care m-aţi votat, dar şi celor care nu m-aţi votat. Vă anunţ că e ultima mea zi în fotbal. Vă mulţumesc mult pentru tot.

Ilie Drăgan: Felicitări domnului Răzvan Burleanu. Celor prezenţi în sală, vă mulţumesc că mi-aţi permis să fiu alături de dumneavoastră în calitate de candidat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite