Burleanu îl critică dur pe Pompiliu Popescu: „Era una dintre ultimele relicve de corupţie şi amatorism din Federaţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, l-a pus la zid pe fostul medic al echipei naţionale, doctorul Pompiliu Popescu, care a fost demis din stafful FRF.

"Domnul Pompiliu Popescu face parte dintr-o lume decrepită. Dumneavoastră dacă aţi avea o problemă, vă duceţi la medicul care v-a tratat străbunica acum 30 de ani? Fotbalul modern de astazi, atât din punct de vedere fotbalistic cât şi din punct de vedere instituţional, solicită inovare, solicită implicare. Să fii adaptat la ceea ce solicită piaţa azi. Nu este suficient să fi lucrat acum 100 de ani într-un loc ca să mai continui...

Decizia era oarecum luată la finalul anului trecut. Am zis hai să mai aşteptăm datorită unor relaţii personale născute de oameni care s-au tratat la domnul Pompiliu Popescu. Dar am văzut în ceea ce înseamnă cantonamentul pentru meciurile cu Spania şi Lituania, ce înseamnă nervozitatea din jurul echipei naţională. Prezenţa sa ar fi fost un minus în continuare pentru echipa naţională. Nu poţi să te duci la un război cu oameni care nu-ţi aduc o valoare adăugată.

Era una dintre ultimele relicve de corupţie şi amatorism la nivel de Federaţie!", a spus Răzvan Burleanu, despre medicul care a fost 26 de ani la echipa naţională.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite