Borussia a mulţumit fanilor de la AS Monaco înaintea meciului de miercuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul Borussia - AS Monaco, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, a început, miercuri seară, la Dortmund, iar la încălzire crainicul stadionului de pe Signal Iduna Park a mulţumit fanilor monegasci pentru sprijin şi solidaritate după incidentele de marţi seară.

Procurorii germani au anunţat, miercuri, arestarea unei persoane "cu legături islamiste" în ancheta privind exploziile din apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund, informează News.ro.

Procurorii federali, care de obicei conduc investigaţii legate de terorism, au precizat că toate cele trei dispozitive explozive conţineau benzi metalice. "Doi suspecţi cu legături islamiste au intrat în atenţia noastră. Apartamentele lor au fost percheziţionate, iar unul dintre ei a fost reţinut", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului din Karlsruhe, Frauke Koehle. El a precizat că trei scrisori cu acelaşi font au fost descoperite în apropiere de locul exploziilor iar acestea arată că atacatorul are legături cu Statul Islamic.

"Printre altele, au cerut retragerea avioanelor germane din Siria şi, citez, închiderea bazei aeriene de la Rammstein", a declarat Frauke Koehle. Procurorul nu crede că scrisoarea apărută online, în care un grup de extremă stânga a revendicat atactul, este autentică. Poliţia germană a anunţat, marţi seară, că trei încărcături explozive au fost detonate în apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund, la scurt timp după ce autobuzul a părăsit hotelul unde a fost cazată formaţia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite