Antrenorul Angliei surprinde pe toată lumea: „Chiar şi atunci când adversarii au revenit în joc, tot de noi mi-a plăcut”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Getty Images
FOTO Getty Images

Selecţionerul echipei de tineret a Angliei, Aidy Boothroyd, a făcut o declaraţie controversată după înfrângerea din meciul cu România, scor 2-4,

„După cum vă puteţi imagina, sunt foarte supărat că, după doi ani de pregătire şi calificări ieşim într-un mod foarte dezamăgitor. Am fost puţin amorţiţi în prima repriză, dar în a doua am crezut că o singură echipă va fi câştigătoarea. Am fost extraordinari în unele momente şi chiar şi atunci când adversarii au revenit în joc şi au înscris contrar cursului jocului, tot de noi mi-a plăcut. Este foarte dezamăgitor. Dacă greşeşti la acest nivel, eşti pedepsit”, a spus Boothroyd, potrivit site-ului federaţiei engleze.

În ciuda ratării calificării în semifinale, selecţionerul spune că nici nu ia în calcul o eventuală demisie,"Nu mă duc nicăieri. Trebuie să mă dea afară", a declarat selecţionerul.

Chiar înaintea turneului final din Italia, Boothroyd, aflat în funcţie din februarie 2017, şi-a prelungit pentru doi ani contractul cu federaţia engleză.

Reprezentativa de tineret a României a învins, vineri, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret. Au marcat: Gray ’79, Abraham ‘87  / Puşcaş ’76 (penalti), Ianis Hagi ’85, Coman ’89, ‘90+3. 

Anglia, considerată una dintre marile favorite la câştigarea trofeului, pierduse şi prima partidă, 1-2 cu Franţa, şi nu mai are nicio şansă să ajungă în semifinalele competiţiei. 

Reacţia suporterilor britanici după prestaţia Angliei în eşecul contra României

UEFA Under-21 Championship, reacţie după meciul câştigat de tricolori: „WOW! România“

 

Gheorghe Hagi, atac frontal la adresa lui Gigi Becali, după victoria României cu Anglia de la Euro U21

L'Equipe: România şi-a oferit scalpul Angliei, într-un meci nebun

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite