„Bombă“ la Miami: Osaka, liderul mondial, eliminată în turul III. Halep are drum deschis spre locul 1 WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surprize continuă la Miami Open, acolo unde, în ultimele 48 de ore, nume grele au părăsit competiţia. Adevărata lovitură a venit, însă, sâmbătă seară.

Naomi Osaka nu se simte bine la Miami Open! Anul trecut, a fost eliminată în turul II, iar acum a părăsit competiţia în turul III, după doar al doilea meci disputat.

Japoneza de 21 de ani a fost învinsă de Su-Wei Hsieh (27 WTA), scor 6-4, 6-7, 3-6. Învingătoarea liderul mondial, taiwaneza Su-Wei Hsieh, nu e chiar la prima lovitură în acest sezon. Ea a jucat până acum două semifinale, la Auckland şi la Dubai, iar în Emirate a învins nume importante, precum Kerber şi Pliskova, în partide succesive!

Su-Wei Hsieh o va întâlni în optimi pe Wozniacki (13 WTA).

Eliminarea lui Osaka îi oferă Simonei Halep (3 WTA) şansa de a reveni pe primul loc mondial. Românca are nevoie de o calificare în finală, cu condiţia ca Petra Kvitova să nu ajungă în ultimul actl.

Halep are şi o altă variantă în care e doar la mâna ei: câştigă turneul de la Miami şi are asigurat locul 1 WTA, atunci când va fi publicat următorul clasament.

CITEŞTE ŞI:

Lovitură după lovitură: Serena Williams, out de la Miami Open! Ce a declarat şi ce riscă americanca de 37 de ani

Niculescu, visul frumos s-a încheiat: Monica s-a luptat admirabil la Miami, dar a fost eliminată de un fost lider mondial

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite