Lovitură după lovitură: Serena Williams, out de la Miami Open. Ce a declarat şi ce riscă americanca de 37 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii de la Miami Open suferă atunci când se uită la tabloul principal: vedetele turneului au ieşit, pe rând, după un weekend groaznic din punct de vedere al marketingului.

Naomi Osaka (turul III), Elina Svitolina (turul II), Aryna Sabalenka (turul II), Julia Goerges (turul III), Garbine Muguruza (turul II), Madison Keys (turul II), Jelena Ostapenko (turul II), Belinda Bencic (turul II). 

Aceasta e lista lungă a jucătoarelor aflate printre capii de serie care au părăsit repede Miami Open. Iar pe această listă s-a adăugat şi Serena Williams (10 WTA), care s-a retras înaintea duelului cu Wang (18 WTA) din turul III. Americanca de 37 de ani a explicat că are probleme la genunchi.

Serena va ieşi, foarte probabil, din Top 10 mondial, după Miami Open, fiind, în acest moment, aproape de a fi depăşită de Barty, Sevastova şi Wozniacki, toate, în continuare, prezente la Miami Open.

Serena ar fi putut să o întâlnească pe Halep în sferturile turneului.

Americanca a explicat că de ce s-a retras printr-un comunicat: „Sunt dezamăgită să mă retrag de la Miami Open din cauza problemelor la genunchi. A fost o experienţă deosebită să joc pe stadionul Hard Rock în acest an şi vreau să le mulţumesc organizatorilor pentru extraordinarul eveniment pe care îl găzduiesc. Sper să revin anul viitor şi să joc la acest turneu unic, în faţa fanilor incredibili care sunt aici, la Miami“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite