Bomba bombelor: Ilie Năstase va fi în tribune la Roland Garros, deşi e interzis! Cum îi sfidează „Nasty“ pe contestatari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase şi Simona Halep
Ilie Năstase şi Simona Halep

Suspendat de ITF după meciul de FedCup cu Marea Britaniei şi interzis al Wimbledon şi la Roland Garros, Ilie Năstase va fi prezent totuşi la Paris cu ocazia turneului de Grand Slam.

Oficialii de la Roland Garros au anunţat că nu-i vor acorda acreditare câştigătorului din 1973, în urma suspendării primite din partea Federaţiei Internaţionale de Tenis. Federaţia Internaţională de Tenis l-a suspendat provizoriu pe Năstase ca urmare a comportamentului pe care l-a avut la întâlnirea de Fed Cup România - Marea Britanie, astfel că nu va avea acces la competiţiile ITF şi nu va primi acreditare.

Ca tenismen, Ilie Năstase a câştigat la simplu Roland Garros în 1973 şi a jucat o finală în 1971, la dublu a câştigat cu Ion Ţiriac în 1970 şi a mai jucat o finală pierdută, cu Jimmy Connors, în 1973. 

Cu toate acestea, marele performer al sportului alb şi-a anunţat prezenţa la competiţia sportivă. Fostul lider mondial s-a văzut nevoit să apeleze la o stratagemă pentru a putea urmări din tribune competiţia sportivă. Se pare că ”biletul de intrare” al lui Ilie Năstase la turneul din Franţa este bunul său prieten, Ion Ţiriac.

„Ce dacă m-au interzis? Asta e pentru ei, nu pot să mă duc ca oficial, dar dacă îmi cumpăr bilete nu au ce să îmi facă. O să merg la Paris împreună cu domnul Ion Ţiriac. O să merg la Roland Garros ca simplu spectator”, a declarat Ilie Năstase pentru SpyNews. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite