Ladislau Boloni, ofertat de federaţia maghiară pentru postul de selecţioner: „Răspunsul meu a fost simplu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ladislau Boloni. FOTO: Reuters
Ladislau Boloni. FOTO: Reuters

Ladislau Boloni, antrenorul grupării  qatareze cu Al-Khor, a dezvăluit intr-un interviu acordat publicaţiei „Nemzeti Sport“, că a fost ofertat de Federaţia de Fotbal de la Budapesta pentru postul de selecţioner al Ungariei.

„Răspunsul a fost simplu, fiindcă sunt sub contract cu formaţia din Qatar, Al-Khor, până în vara anului 2014. În oferta federaţiei maghiare au existat şi câteva referiri financiare, dar nu am ajuns până la ele. Nu cred că ne-am fi blocat de acestea, dar primul criteriu, cel al contractului meu cu Al-Khor, nu putea fi depăşit“, a explicat Boloni, în presa maghiară. 

În acest moment, postul de selecţioner al Ungariei este vacant. După eşecul la scor de la Amsterdam, 1-8 cu Olanda, din penultima partidă din preliminariile CM 2014, Sandor Egervari şi-a dat demisia. 

Pe lista oficialilor de la Budapesta s-au mai aflat, în afară de Boloni, şi antrenorul lui Feyenoord, olandezul Ronald Koeman (fratele său Erwin, a condus Ungaria între 2008 şi 2010) şi portughezul Paulo Sousa (tehnicianul lui Maccabi Tel Aviv). 

Despre Boloni (60 de ani) presa din România a scris că ar putea fi un posibil înlocuitor pentru Piţurcă, în cazul în care FRF va găsi o modalitate pentru despărţirea de actualul selecţioner. Omul care a stat pe banca „tricolorilor“ în 2000-2001, nu crede însă că are mari şanse să revină la prima reprezentativă.

„Din punctul meu de vedere, e tentant şi interesant să fii selecţioner. Din păcate, eu simt însă că prezenţa mea la cârma echipei naţionale ar deranja. Aşa simt eu, aceasta e senzaţia mea“, a spus în urmă cu câteva zile Boloni, la Digi Sport. 

Altfel, antrenorul român a reuşit miercuri prima victorie cu Al Khor, în acest sezon, după 12 etape (!), 1-0, în deplasare, cu Al Kharitiyath

Citeşte şi 

Loţi Boloni, în cărţi pentru preluarea naţionalei Ungariei. Egevari şi-a dat demisia după umilinţa, 1-8, din Olanda

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite