Boloni mătură pe jos cu şefii Stelei: Cei cu gură mare nu mai ştiu cum să dea înapoi pentru că îşi dau seama de prostia lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boloni i-a pus la punct pe stelişti
Boloni i-a pus la punct pe stelişti

Ladislau Boloni, unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria Stelei şi a echipei naţionale, a reacţionat la ultimele afirmaţii ale conducătorilor Stelei.

"Dacă s-a pus mucegaiul peste acea performanţă, nu e vina noastră. Simt că cei cu gură mare, care au afirmat asemenea lucruri, nici nu mai ştiu cum să dea cu pasul înapoi, cum să facă să schimbe ce au afirmat, fiindcă îşi dau seama de prostia lor. Problema lor e că au crezut că o să aibă de reglat anumite probleme cu noi. Ar fi trebuit să îşi dea seama că au dat în mândria suporterilor Stelei şi în satisfacţia tuturor oamenilor care iubeau fotbalul în România în acel moment. Foştii stelişti vor ca Steaua să câştige. Toţi suntem pentru Steaua", a spus Boloni la Digisport.

"Unii spun că era o altă competiţie şi e aşa, într-adevăr. Dacă rămânea la fel, Steaua de astăzi nu ar fi jucat contra lui Chelsea, fiindcă era eliminată de Schalke. Când eşti învins cu 3-0 în deplasare, e greu să revii. Erau eliminaţi din primul tur, direct! Însă, competiţia de astăzi, UEFA a fost nevoită să crească numărul de echipe. Până în grupe, sunt baraje, dar şi ele sunt ghidate. Azi e mai uşor să te califici în primăvara europeană. Dacă faci un pas greşit cu Schalke, care e o echipă de categoria a doua din Germania, mai ai cinci meciuri în care poţi repara. Am mai spus-o şi o repet: cred că Steaua are şanse să meargă în primăvara Champions League", a mai spus antrenorul român, care activează acum în Qatar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite