VIDEO Bogdan Stancu a contribuit la victoria obţinută de Gençlerbirliği în faţa lui Trabzonspor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Stancu, jucător legitimat la Gençlerbirliği FOTO Dolce Sport
Bogdan Stancu, jucător legitimat la Gençlerbirliği FOTO Dolce Sport

Gençlerbirliği a învins duminică Trabzonspor, cu scorul de 3-2, rezultat la care a contribuit semnificativ şi Bogdan Stancu.

Victoria reuşită de Gençlerbirliği pe teren propriu a purtat şi semnătura lui Bogdan Stancu. După o primă parte a meciului în care Trabzonspor conducea detaşat cu 2-0, graţie golurilor înscrise de Paulo Henrique (1') şi Gustavo Colman (34'), românul a redus diferenţa de scor chiar la finalul primei reprize (45'). În cea de-a doua parte de joc, coechipierii săi au prins avânt, astfel încât Serkan Çalik (67') a adus egalarea, iar Jimmy Durmaz (80') a închis tabela, aducând victoria pentru echipa lui Stancu.

Victor Piţurcă are motive de bucurie. Bogdan Stancu e în formă maximă: a câştigat de unul singur un meci în prima ligă turcă  

Gençlerbirliği ocupă locul 12 în primul clasament turc, având un bilanţ de patru victorii, un egal şi şase înfrângeri. De cealaltă parte, Trabzonspor se află pe a şaptea poziţie, cu cinci meciuri câştigate, două remize şi patru partide pierdute.

VIDEO Vlad Chiricheş e în pericol să rateze barajul cu Grecia. Fundaşul şi-a spart nasul la ultimul meci al lui Tottenham

Cifrele lui Bogdan Stancu la Gençlerbirliği 

10 apariţii şi 5 goluri a bifat atacantul până acum;

2016 este anul la care expiră contractul românului cu gruparea turcă;

3.500.000€ e valoarea sa, estimată de transfermarkt.co.uk.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite