Bergodi pleacă de la Rapid. Doi tineri antrenori sunt pregătiţi să-i ia locul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristiano Bergodi a anunţat la finalul partidei cu Pandurii Târgu Jiu, scor 0-3, că nu va mai continua la Rapid, echipă care a retrogradat.

"Îmi pare foarte rău pentru Rapid, pentru aceşti suporteri minunaţi, m-am simţit extraordinar de bine aici în această lună şi jumătate. A fost frumos, acum, pentru mine nu ştiu ce urmează, dar ştiu că mă voi întoarce acasă, alături de familie.

Cred că la Rapid este nevoie de un antrenor tânăr. Am citit cine ar putea veni. Îi cunosc şi pe Iencsi, şi pe Motroc, consider că au făcut ceva pentru acest club şi merită să li se acorde încredere, de ce nu? Dar asta va decide conducerea", a spus Bergodi, al cărui contract cu Rapid a expirat după disputarea ultimei partide oficiale din acestă ediţie a Ligii I.

Antrenorul italian susţine că lotul echipei Rapid trebuie remaniat în această vară. "Rapid are acum nevoie de un lot de jucători care să se adapteze campionatului Ligii a II-a. Să nu se creadă că jucători din Liga I pot câştiga fluierând acolo. Va fi greu. Echipa trebuie schimbată, mulţi jucători vor pleca, deci trebuie făcută o remaniere. Asta pentru că trebuie să se revină repede. Liga I are nevoie de Rapid şi de aceşti suporteri minunaţi", a adăugat Bergodi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite