Begu poate realiza, astăzi, o performanţă remarcabilă: a făcut primul pas printr-o victorie nebună în setul doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A 29-a jucătoare a lumii face furori în Coreea de Sud şi poate bifa un dublu succes cu care nu s-a mândrit nici Simona Halep până acum.

Irina Begu a început ziua de vineri, aflată în sferturi, la simplu, şi în semifinale, la dublu, la Seul, la Korea Open. 

Astfel, ea păstrează şanse bune de a se impune în ambele probe, ceea ce ar fi un succes extraordinar.

Românca a avansat deja, în semifinale, la simplu, după ce a trecut de Johanna Larsson (Suedia, 62 WTA), scor 6-4, 7-5. Dacă primul set a fost adjudecat, relativ uşor, în schimb, al doilea a fost unul nebun!

Begu a condus cu 5-1 şi meciul părea încheiat. Numai că Larsson a egalat la cinci! Begu şi-a revenit însă şi şi-a câştigat serviciul pentru 6-5. Apoi, din nou, răsturnare spectaculoasă de situaţie, de această dată, în favoarea lui Begu. Aceasta a revenit de la 15-40 pe serviciul adversarei, a luat game-ul, setul şi meciul după o oră şi 41 de minute de joc

Pentru accederea în careul de aşi, Begu va primi 29,270 de dolari şi 110 puncte WTA.

În semifinalele de la simplu, Begu o va întâlni pe Van Uytvanck (Belgia, 58 WTA).

La dublu e deţinătoarea trofeului

De la ora 11.00, Irina Begu o va reîntâlni pe jucătoarea de care tocmai a trecut, la simplu, Johanna Larsson. 

Numai că, de această dată, cele două fete se vor duela, în semifinale, la dublu. Begu va face pereche cu Raluca Olaru, iar Larsson cu Bertens. Anul trecut, Begu a câştigat, la dublu, la Seul, impunându-se în finală, alături de Lara Arruabarrena (Spania).

UDPATE 12.38 - Din păcate, cuplul Begu - Olaru a fost eliminat, la dublu, de perechea Larsson - Bertens (Suedia - Olanda), scor 3-6, 1-6. Begu şi Olaru vor primi 4.950 de dolari şi 110 puncte WTA în ierarhia de dublu pentru accederea lor în semifinale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite