Becali râde de Armata Română: cum a luat peste picior notificarea prin care generalii îi cer 37 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Patronul echipei de fotbal nu numai că n-are de gând să plătească un eurocent la Clubul Sportiv al Armatei (CSA), deşi e somat să facă asta în termen de 30 de zile, dar a trecut şi la ameninţări la adresa duşmanilor săi.

„Adevărul“ a scris aici despre ultimul episod din războiul FCSB - CSA în care Gigi Becali e avertizat că, dacă nu plăteşte 36.826.310 de euro, în 30 de zile, formaţia pe care o conduce va fi dată în judecată.

Aşa cum era de aşteptat, latifundiarul a luat peste picior demersul Armatei, având o intervenţie telefonică lungă la Digi Sport. „N-am primit nicio notificare. Din moment ce nu există o hotărâre judecătorească...Eu am notificare, de acum două zile, dar în sens invers, că pot folosi palmaresul. Din moment ce hotărârea de Registrul Comerţului spune că noi, Steaua Bucureşti, deţinem palmaresul de 15 ani...În altă ordine de idei, aceşti 37 de milioane de euro, pentru ce să-i dăm? Să zicem că avem deja un exemplu al celor de la Rapid, care sunt aproape morţi ca echipă, care se desfiinţează pentru patru milioane de euro. Sau Dinamo care e în insolvenţă. Dacă avem un om care ţine un brand în picioare, cu demnitate, ce vrem noi în ţara asta? Eu nu ştiu ce se mai vrea. Prin hotărârea din 2014 pot să fac zece desene, pe care noi le-am înregistrat la Registrul Comerţului, dar care mi-a dat dreptul să folosesc denumirea de Steaua Bucureşti, eu aşa mă numesc, cu niciun fel de siglă, joc cu tricoul gol“, şi-a început Becali explicaţiile.

„Oamenii din România nu înţeleg, eu am mai înregistrat cinci mărci. Le-am dat ordin să înregistreze 20 de mărci. E o hotărâre a Consiliului că FCSB înseamnă Fotbal Club Steaua Bucureşti şi avem voie, puteam folosi denumirea chiar şi în întregime. Mâine vă trimit motivarea de la Tribunalul Bucureşti, pe care am primit-o acum două zile. Să zicem că ar fi aşa, că ar avea dreptate ei (n.r. - Clubul Sportiv al Armatei), dar atunci ar fi de plâns, pentru că banii nu pot fi daţi. Steaua e singura care mai poate reprezenta România în cupele europene. Pentru ce facem asta? Suntem în legalitatea asta de 15 ani. Am stat în legalitate şi, după 15 ani, ţi-ai dat seama că am plătit toate datoriile şi acum te-ai trezit că folosesc fraudulos?“, a continuat latifundiarul.

Becali a râs de cei de la CSA, spunând că, au câştigat marca Steaua în instanţă de doi ani, însă n-au făcut nimic cu ea.

„Au avut numele, dacă face 3,7 de milioane de euro pe an, au marca de doi ani, câti bani au câştigat în perioada asta?“, a spus latifundiarul. El a afirmat că stadionul din Ghencea nu poate fi renovat de Armata, fără acordul său, chiar dacă echipa de fotbal nu mai evoluează acolo.

„Ce ştiu eu despre Ghencea e că ei nu pot renova stadionul decât dacă au acord cu mine, adică cu Steaua. Ce am auzit din zvonuri, pentru că atunci când vrei să bagi bani, în motivare trebuie să spui cine va avea nevoie să beneficieze. Aşa e când ai şi fonduri de la rezerva de la Stat, dar şi fonduri europene“, a explicat Becali.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite