Becali, încă o lovitură primită de la Armată: patronul roş-albaştrilor trebuie să plătească o sumă colosală în 30 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Războiul existent între trupa latifundiarului şi Clubul Sportiv al Armatei (CSA) e departe de încheiere. Ultimul episod va pune, cu siguranţă, gaz pe foc.

CSA a evaluat marca Steaua la o sumă exorbitantă, după cum „Adevărul“ a scris aici, făcând, practic, imposibilă răscumpărarea ei de către Gigi Becali.

Acum, potrivit prosport.ro, CSA Steaua le-a cerut celor de la FC Steaua (FCSB) să plătească suma de 165.718.395 de lei (echivalentul a 36.826.310 de euro) în termen de 30 de zile. Ce reprezintă această sumă? Contravaloarea prejudiciului din perioada 2004-2014, când clubul patronat de Gigi Becali a folosit marca Steaua.

„În cazul în care nu veţi da curs notificării noastre, vă vom acţiona în judecată, unde veţi plăti pe lângă suma datorată şi cheltuielile de judecată constând în taxa de timbru, onorariu de executare şi dobânda legală etc“, scrie în notificarea care e semnată de colonelul George Boroi, comandantul CSA Steaua, dar şi de colonelul Florin Talpan, juristul clubului.

De asemenea, CSA a trimis şi o notificarea către mai multe instituţii de presă, solicitând ca formaţia patronată de Gigi Becali să nu mai fie prezentată în ştiri şi ]n articole drept Steaua.

„Nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti este infracţiune prevăzută şi pedepsită de legea penală. Vă notificăm că utilizarea în continuare de către presă a mărcii şi denumirii Steaua sau Steaua Bucureşti asimilate lui SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA nu numai că este infracţiune prin încălcarea deciziilor pronunţate de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi a Legii privind combaterea concurenţei neloiale, dar aduce şi prejudicii materiale şi de imagine inducând în eroare suporterii, drept pentru care vom acţiona în judecată pe toţi cei care, începând cu data prezentei notificări, nu vor respecta informaţiile prezentei notificări“, scrie în comunicatul Armatei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite