Becali dă doi fotbalişti afară de la Steaua: ruşinea cu Gaz Metan l-a scos din sărite pe patron care a desfiinţat echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eşecul de pe teren propriu în faţa unei formaţii care a evoluat 25 de minute cu un om în minus l-a determinat pe latifundiarul din Pipera să facă o promisiune: doi fotbalişti nu vor mai îmbrăca tricoul Stelei.

Gigi Becali a dat de pământ cu echipa Stelei după eşecul de duminică, însă cele mai mari critici lansate de el i-au vizat pe Mitrea şi Golubovici.

„Fotbalul şi meciurile nu se câştigă din talent, ci numai din muncă şi muncă. Boldrin şi De Amorim au jucat bine la Steaua la început, fiindcă au muncit. Acum joacă din talent şi nu merge. Am zis: <<nu-l mai băgaţi pe Mitrea>>. Dar mi-au zis că s-a antrenat bine. Nu va mai juca niciodată la Steaua. Golubovici e cel mai bun om din lume, dar nu e de Steaua. Când pleacă, peste şase luni, când îi va expira contractul, îl iau în braţe, îi mulţumesc, dar nu e de Steaua. N-avem atacant.

Nu poţi să dai gol 25 de minute cu un om în plus? Scoate mingea în margine şi centrează în careu. Singurul care făcea asta era Tamaş. Ai noştri, dacă erau caractere mari, jucau la Barcelona. Cei de la Barcelona joacă la fel cu orice echipă. Noi când l-am aplaudat puţin pe De Amorim, a început să <<talenteze>>. La fel şi Boldrin. Nu sunt supărat. Asta e caracterul lor. Dacă nu scrie Reghecampf pe tablă o să le scriu eu jucătorilor: <<Fotbalul nu se câştigă cu talent, ci cu muncă>>“, a spus Gigi Becali la plecarea de la „Arena Naţională“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite