„Furtună în deşert“: Bastos a stârnit un scandal în Orient. Arabii s-au enervat după o postare a brazilianului pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Golgheterul CFR-ului din sezonul trecut al Ligii Campionilor a prins un contract excelent în zona Golfului Persic, însă acum trăieşte un coşmar.

CFR Cluj a sperat să-l „repatrieze“ pe Rafael Bastos în această iarnă, însă, până la o revenire în Gruia, mijlocaşul care va împlini 29 de ani la 1 ianuarie are o mare problemă. 

Aflat de mai bine de o lună într-un război deschis cu Al-Nassr Riad, brazilianul susţine că nu e lăsat să părăsească Arabia Saudită, având paşaportul confiscat şi fiind ţinut ostatic! Bastos a scris despre situaţia sa pe Twitter, declanşând o reacţie dură din partea arabilor.

„Minte! Are paşaportul la el“

„Bastos e un jucător sub contract cu Al-Nassr, însă, în niciun caz, nu e ţinut ostatic. Singura măsură pe care am luat-o împotriva lui a fost să-l excludem de la antrenamente acum zece zile. Atât. În rest, a minţit când a spus că i-am confiscat paşaportul, care e chiar la el“, a declarat directorul sportiv al celor de la Al-Nassr pentru stiridesport.ro.

Acesta a prezentat apoi varianta clubului în ceea ce priveşte povestea plecării lui Bastos din Arabia Saudită. „Bastos ne-a informat că vrea să plece din Arabia Saudită. Nu l-am refuzat, însă i-am cerut să ne comunice acest lucru în scris, iar el a refuzat. Al-Nassr va elibera viza de ieşire a lui Bastos, atunci când el ne va anunţa, în scris, că vrea să plece“, a spus Salem Al-Othman.

E neplătit de luni de zile

Fostul fotbalist al CFR-ului a intrat într-un conflict dur cu conducerea echipei din cauza restanţelor salariale. Al-Nassr, chiar dacă e lider în prima ligă din Arabia Saudită, se confruntă cu grave probleme financiare, iar jucătorii sunt neplătiţi de luni de zile. Tocmai de aceea, înaintea derby-ului cu Al-Hilal, la 25 noiembrie, cei trei brazilieni din lot, Bastos, Everton şi Elton au refuzat să joace pentru Al-Nassr!

Ulterior, Everton şi Elton şi-au cerut scuze, fără să-şi fi încasat banii, şi au fost reprimiţi în lot. Bastos n-a cedat însă şi încearcă să scape de echipa cu care a semnat pentru doi ani şi jumătate în decembrie 2012.

800

de mii de dolari e salariul stagional al lui Rafael Bastos la Al-Nassr Riad.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite