BASCHET Steaua EximBank debutează în Cupa României, după ce Virgil Stănescu şi-a anunţat retragerea ca jucător

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua CSM EximBank se pregăteşte pentru debutul în sezonul 2014/2015, care va avea loc vineri, de la ora 18.00, în deplasarea de la BC Mureş. Meciul este important pentru turul întâi, din Cupa României.

Aceasta va fi prima partidă fără Virgil Stănescu, din postura de jucător, acesta ocupând acum doar postul de preşedinte al clubului. Căpitanul naţionalei de baschet a României în perioada 1999-2009, fostul sportiv a hotărât să pună capăt carierei de jucător şi să se rezume la conducerea echipei. Anunţul a fost făcut într-un cadru restrâns, alături de nume cu rezonanţă din sportul românesc, precum Gabi Szabo, Mihai Covaliu, Camelia Potec, Carmen Tocală, Ana Maria Brânză, Ruxandra Dragomir sau Cătălin Burlacu. 

„Cu drag pentru un campion. Succes în continuare“, a fost mesajul fostei înotătoare Camelia Potec. În acelaşi context, campioana olimpică la scrimă, Ana Maria Brânză, a purtat un tricoul inscripţionat: „I know Jordan is the best, but Stănescu is my friend“, în traducere „Ştiu că (Michael) Jordan este cel mai bun, dar Stănescu este prietenul meu“.
Primul joc oficial al Stelei în faţa propriilor suporteri va fi manşa retur din turul întâi al Cupei României, care va avea loc marţi 30 septembrie, începând cu ora 19.00, la Arena Mihai Viteazul. Ambele partide din competiţie vor putea fi urmărite, în direct, la DigiSport.

Steaua CSM EximBank a cucerit Cupa Steaua la baschet

Virgil Stănescu şi alte personalităţi din sport au donat obiecte pentru o acţiune marca „Basarabia, pământ românesc“

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite