BASCHET Steaua a bifat o nouă victorie, după ce a învins categoric Chiajna. Camelia Potec, vizită surpriză în vestiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Stănescu (dreapta), căpitanul celor de la Steaua
Virgil Stănescu (dreapta), căpitanul celor de la Steaua

Steaua CSM EximBank a trecut peste „hopul“ celor patru etape în care nu a cunoscut victoria şi a câştigat sâmbătă fără probleme meciul disputat împotriva celor de la Concordia Chiajna, cu scorul de 94-67.

Roş-albaştrii şi-au confirmat statutul de favoriţi şi au dominat întreaga partidă. Având deja zece lungimi avans după primul sfert, avantaj aproape dublat până la pauza mare a partidei. 
Robert Nyakundi a marcat 17 puncte în doar 18 minute petrecute pe teren, Milos Petovici a totalizat 16 puncte iar Virgil Stănescu şi Bozo Djurasovici au contribuit cu câte 14 puncte fiecare. Djurasovici şi-a mai trecut în cont şapte recuperări, liderul echipei la acest capitol, precum şi trei pase decisive şi două intercepţii pentru un indice de 25 la eficienţă, de asemenea cel mai bun de la Steaua. 

Ashton Gibbs a marcat 10 puncte în doar 12 minute jucate, alături de trei pase decisive, Adi Tudor a contribuit cu patru pase decisive iar Ghiţă Balmuş, titular în acest meci, a încheiat cu trei puncte, trei recuperări, trei pase decisive şi două intercepţii. Mladen Jojici a împărţit în mod aproape egal timpul între cei trei conducători de joc ai săi. Sub panou, Szabolcs Santa a totalizat opt puncte şi cinci recuperări, însă cele trei faulturi primite în doar un minut de la prima sa apariţie pe teren i-au limitat mult timpul de joc din această partidă. De la oaspeţi, cel mai bun jucător a fost Aleksandar Vuletici, autor al unui triple double, 15 puncte, 11 recuperări şi 10 pase decisive.
Steaua CSM EximBank va evolua tot pe teren propriu în etapa următoare, împotriva ultimei clasate, Farul Constanţa, echipă ce evoluează în acest sezon cu un lot alcătuit în mare parte din juniori şi care nu are nicio victorie până acum.

La finalul partidei, Camelia Potec le-a făcut o surpriză baschetbaliştilor Stelei: „Am coborât în vestiarul jucătorilor şi i-am felicitat pentru victorie. Am stat de vorbă câteva minute şi cu antrenorul echipei pe care îl consider un profesionist desăvârşit pentru că mentalitatea sa seamănă cu a mea: adică totul sau nimic. Am fost plăcut surprinsă să aflu că ştia de performanţele mele din nataţie, deşi nu este român. Acum, îi aştept pe jucători şi antrenorii lor la bazin, să văd cât de bine se descură în apă", a declarat Camelia Potec pentru site-ul www.iclara.ro. De asemenea, aceasta a primit din partea clubului de baschet titlul onorific de „Patron la Steaua“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite