Tragedie în baschet. O fostă campioană a României a murit la numai 27 de ani, lovită frontal de o maşină în America

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alicia Gladden a cîştigat trofee şi în serbia FOTO Prosport.ro
Alicia Gladden a cîştigat trofee şi în serbia FOTO Prosport.ro

Baschetul este în doliu după ce a primit vestea decesului uneia dintre cele mai bune sportive care a activat în campionatul românesc.

Alicia Gladden, care a cucerit titlul naţional în 2008, cu ICIM Arad, a decedat într-un accident rutier, la Avondale (SUA).Alicia avea 27 de ani şi pregătea  echipa Creekside High School. Ea a fost implicată într-un tragic accident rutier, petrecut vineri seara în Avondale. Potrivit relatărilor presei locale, Gladden se întorcea de la meci de baschet cu echipa pe care o antrena. Maşina sa a fost lovită frontal iar fosta jucătoare de baschet a decedat.

Alicia Gladden a jucat pentru ICIM Arad în sezonul 2007-2008, cucerind titlul naţional împreună cu formaţia arădeană.  "Pentru Alicia, echipa noastră a fost prima sa experienţă europeană. A fost o jucătoare extrem de eficace pentru noi, avea îndemânare şi calităţi fizice excelente. S-a integrat foarte bine la echipa noastră. Ce mai pot spune? E o veste tragică. Dumnezeu s-o odihnească. Asta e viaţa, nu ştii ce te aşteaptă niciodată. Transmitem condoleanţe familiei şi celor apropiaţi", a declarat antrenorul formaţiei ICIM Arad, Dan Moraru, pentru Mediafax.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite