Bănel Nicoliţă, ţinta rasismului. Fotbalistul a fost comparat cu un rom care cântă la acordeon şi e lovit cu un scaun în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bănel Nicoliţă FOTO madeinfoot.com
Bănel Nicoliţă FOTO madeinfoot.com

Bănel Nicoliţă a fost ţinta unei glume cu iz rasist, făcută de un antrenor de la FC Nantes, echipă pentru care milocaşul a evoluat în sezonul 2013/2014, bifând 17 meciuri şi un gol.

Willy Ragondin, antrenor cu portarii la FC Nantes, a postat pe contul său de Twitter mesajul „Noutăţi despre Bănel Nicoliţă“, urmat de un link cu trimitere la un filmuleţ în care un bărbat, aparent de etnie romă, cântă la acordeon pe stradă, moment în care este lovit cu un scaun şi cade pe asfalt. Mesajul a fost preluat repede de presă şi Ragondin a fost „taxat“ pentru rasism, ceea ce l-a determinat să revină, prin acelaşi intermediu, cu lămuriri. 

image

Ulterior, şi-a modificat descrierea contului de Twitter, dispărând faptul că se recomanda drept oficial al lui FC Nantes.

image

Pe contul de Twitter al oficialului FC Nantes au apărut şi postări semnate de Bănel Nicoliţă, care indică faptul că nu are o problemă cu antrenorul, după cele întâmplate.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite