Bănel Nicoliţă s-a alăturat lotului FC Viitorul. „Nu m-aş duce la Dinamo sau Rapid nici pe 10 milioane de euro“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănel Nicoliţă va juca pentru FC Viitorul în returul acestui sezon de Liga I, după ce în ultimele şase luni s-a antrenat singur, ultimul său meci oficial fiind în tricoul lui FC Nantes.

„Am ales cu sufletul, am avut o discuţie, în două minute am rezolvat. (...) Am mai avut oferte de la Petrolul, de la Galaţi, de afară. (...) Voi veni cu sufletul, nu e vorba de bani, ştiţi foarte bine că chiar e un club foarte bun, cu jucători foarte talentaţi. În primul rând m-am gândit să vin în România şi pentru că soţia mea e însărcinată, atunci am găsit puţin şi situaţia că pot să fiu alături de ea. Din punctul meu de vedere, eu nu m-aş duce niciodată la Dinamo şi la Rapid. Fiecare face ce vrea cu viaţa lui. Nu aş putea. Sunt stelist 100%. Nici pentru 200.000, nici pentru un milion, nici pentru 10 milioane de euro“, a declarat Bănel Nicoliţă pentru DigiSport.

FC Viitorul ocupă locul nouă în Liga I, cu 21 de puncte acumulate, având un bilanţ de cinci victorii, şase remize şi tot atâtea înfrângeri. Primul meci din 2015 al formaţiei patronate de Gheorghe Hagi se va disputa împotriva celor de la CSMS Iaşi, pe teren propriu.

Bănel Nicoliţă, ţinta rasismului. Fotbalistul a fost comparat cu un rom care cântă la acordeon şi e lovit cu un scaun în cap

VIDEO Gheorghe Hagi, la 50 de ani: „Este peste Nadia Comăneci, probabil că se bate la popularitate cu Ceauşescu“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite