Bănel Nicoliţă pleacă de la Nantes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicoliţă, în stânga, în momentul prezentării la Nantes
Nicoliţă, în stânga, în momentul prezentării la Nantes

Fostul mijlocaş al Stelei, Bănel Nicoliţă, se va despărţi în această vară de FC Nantes, gruparea pentru care a evoluat din septembrie 2013.

Potrivit presei franceze, Nicoliţă, care era doar împrumutat la Nantes, de la Saint-Etienne, şi care din vară e liber de contract, nu s-a înţeles cu echipa pentru care a evoluat în ultimele luni. 

„Mijlocaşul român dorea să rămână la Nantes, unde începuse să lege meciurile după un debut foarte discret. Şi clubul dorea să-l păstreze pe jucătorul care a evoluat de 19 ori în Ligue 1 în acest sezon, dar negocierile au eşuat şi plecarea sa este certă“, a scris L'Equipe. 

Pentru Nantes, Nicoliţă (29 de ani) a jucat 16 meciuri în acest sezon şi a marcat un gol. 

În februarie, mijlocaşul român declara că nu-şi mai doreşte să mai evolueze nici pentru Nantes, nici la Saint-Etienne, pe motiv că nu i s-au acordat destule şanse. 

„Eu sunt obişnuit sa joc, însa în viaţă sunt şi momente mai puţin plăcute când, făra voia ta, trebuie să faci tuşa. O să văd unde plec, în Anglia, sau poate rămân în Franţa“, spunea Nicoliţă, pentru ring. 

Mijlocaşul român a primit şi o veste bună în ultimele zile, fiind convocat de selecţionerul Victor Piţurcă pentru cele două amicale din Elveţia, cu Albania, pe 31 mai, la ora 20.00 (ora României), şi cu Algeria, pe 4 iunie, la ora 21.30. 

Nicoliţă evoluează în Franţa din 2011, când a fost transferat de către Saint-Etienne, de la Steaua, pentru 700.000 de euro. 

Citeşte şi

Bănel Nicoliţă, prezentat la Nantes

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite