Balint a plecat de la FC Vaslui pentru că Porumboiu i-a dat afară secundul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Porumboiu nu se dezminte şi e pe cale să creeze un nou scandal monstru la FC Vaslui, echipa pe care o patronează.

UPDATE Conducerea lui FC Vaslui a acceptat demisia lui Balint din funcţia de antrenor, anunţă digisport.ro. Pe lângă nemulţumirea legată de demiterea secundului Iosif Rotariu, Balint şi-a motivat decizia prin faptul că echipa se confruntă cu probleme grave, care îi pun în pericol viitorul. 

"În afară de problema asta, cu plecarea lui Rotariu, care e de neînţeles, mai sunt nişte probleme destul de grave pentru viitorul echipei şi pentru ceea ce ne dorim să facem aici", a spus Balint după ce a decis să demisioneze de la Vaslui. 

Porumboiu s-a supărat că Dorin Rotariu a semnat prelungirea contractului cu Dinamo şi i-a transmis unchiului acestuia, fostul internaţional Iosif Rotariu că e demis de la Vaslui. Rotariu este secundul lui Gabi Balint, cei doi preluând echipa din Moldova în luna aprilie şi reuşind să termine cu ea pe locul 5 în campionat. La auzul veştii că Rotariu a fost dat afară, Balint a afirmat că îşi dă demisia, întrucât nu acceptă astfel de tratament din partea patronului. 

Dorin Rotariu, unul dintre cei mai promiţători puşti din Liga I, are 17 ani şi a semnat pe şase ani cu Dinamo, pentru un salariu lunar de 2.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite