Articol publicitar

Avem grupele la CM 2018. Cine va câştiga trofeul suprem?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto FIFA.com
Foto FIFA.com

După cum bine probabil ştiţi, grupele Campionatului Mondial de fotbal din 2018 au fost extrase la începutul lunii decembrie. Oare cine va câştiga trofeul suprem? În rândurile următoare, aflaţi toate detaliile despre grupe, data de start a celei mai importante competiţii internaţionale de fotbal, dar şi multe alte detalii.

Când se dă startul Cupei Mondiale?

Primul meci al CM 2018 va avea loc pe data de 14 iunie, iar protagoniste vor fi Echipa Naţională de Fotbal a ţării gazde, Rusia, şi reprezentativa similară din Arabia Saudită. Ora de start va fi 18:00, ora României.

Cum arată Grupele Campionatului Mondial din 2018?

Mai jos, puteţi vedea componenţa celor opt grupe, dar şi şansele de calificare mai departe acordate de agenţiile de pariuri online pentru cele mai importante echipe naţionale.

Grupa A: Uruguay, Rusia, Egipt şi Arabia Saudită.

Din Grupa A, favorite principale sunt Uruguay şi ţara gazdă, Rusia. Spre exemplu, casa de pariuri Betano ne oferă deja o cotă de 2.10 pentru ca prima menţionată să se califice de pe prima poziţie.

Grupa B: Spania, Portugalia, Maroc şi Iran.

O grupa extrem de interesantă, dată fiind prezenţa celor din Spania şi Portugalia. Dacă spaniolii sunt cotaţi cu prima şansă la câştigarea Grupei B, dar şi cu a patra şansă de a câştiga CM 2018, echipa lui Cristiano Ronado pleacă ca a doua favorită în această grupă, cu o cotă excelentă de 3.0 pentru câştigarea ei, oferită de această casă de pariuri.

Grupa C: Franţa, Danemarca, Peru şi Australia.

Evident, favorita este finalista EURO 2016, Cocoşul Galic. Francezii se bucură de un super lot, din ce în ce mai puternic, fiind şi unii dintre favoriţii la medalie.

Grupa D: Argentina, Croaţia, Nigeria şi Islanda.

Echipa Naţională a Argentinei este de departe protagonista principală a Grupei D. Leo Messi & Co. vor da totul pentru a o câştiga, iar cota pentru ca acest lucru să se intample este de 1.66 la cea mai mare casă de pariuri online.

Grupa E: Brazilia, Elveţia, Serbia şi Costa Rica.

Dupa cum se vede, fiecare grupă prezentată până acum ne oferă câte o favorită certă. La fel se întâmplă şi aici, numele echipei fiind bineînteles Brazilia lui Neymar.

Grupa F: Germania, Mexic, Suedia şi Coreea de Sud.

Nemţii sunt deţinătorii trofeului şi pare aproape imposibil ca aceştia să nu treacă de faza grupelor de pe prima poziţie. Dacă vor câştiga Grupa F, noi putem bifa o cotă de aproximativ 1.50.

Grupa G: Belgia, Anglia, Tunisia şi Panama.

În sfârşit o grupă ceva mai echilibrată. Totuşi, echilibrul se regăseşte doar la nivelul celor două poziţii, deoarece cel mai probabil Anglia şi Belgia se vor bate pentru ele, fără a fi încurcate de celelalte două naţionale.

Grupa H: Columbia, Polonia, Senegal şi Japonia.

Nu în ultimul rând, Grupa H. Aici avem două echipe extrem de interesante, Columbia şi Polonia, care au cote la pariuri apropiate la câştigarea grupei, cu un uşor avantaj de partea sud americanilor.

Cine va câştiga trofeul suprem?

Este greu de spus acest lucru. Până în vara lui 2018 vor interveni cu siguranţă multe schimbari în loturile prezentate de echipe în faza calificărilor. Totuşi, vom face un clasament pe baza cotelor oferite de agenţia de pariuri online Unibet.

1. Brazilia, cota 5.50;

2. Germania, cota 6.00;

3. Franţa, cota 6.50;

4. Spania, cota 8.00;

5. Argentina, cota 10.0;

6. Belgia, cota 12.0;

7. Anglia, cota 18.0;

8. Portugalia, cota 23.0.

Aşadar, după cum se poate vedea, şansele oferite de Unibet, asemănătoare cu cele date de toate agenţiile de pariuri online, sunt oarecum logice. Cel mai probabil, lupta se va da între primele patru selecţionate notate mai sus.

Ce pot paria pe CM 2018?

Având în vedere că deja s-au afişat cotele pentru câştigătoarele grupelor, câştigătoarea trofeului, pentru echipele care se vor califica, dar şi pentru primele meciuri, probabil că te gândeşti să pariezi încă de pe acum, pentru a beneficia de cote cât mai bune.

Ei bine, recomandat este să te informezi intens înainte şi să citeşti recomandările tipsterilor profesionişti. Spre exemplu, cei de la Pontul-Zilei.com, unul dintre cele mai site-uri de ponturi la pariuri din România, au pregătit deja un material în acest sens. El poate fi citit în secţiunea ponturi Campionatul Mondial 2018 a site-ului. Articolul prezentat acolo vă oferă o analiză largă a grupelor şi a fiecarei echipe în parte.

De altfel, Superpont.com, comunitate ce deţine Pontul-Zilei, vă va ţine la curent cu tot ceea ce mişcă în lumea pariurilor legate de CM 2018. Aceştia deţin şi un Grup Premium unde, pe perioada desfăşurării competiţiei, se vor posta zeci de bilete Live şi pre-live, aşa cum se întâmplă şi acum, zi de zi.

În concluzie, nu vă rămâne decât să analizaţi Grupele Campionatului Mondial din 2018, care se va desfăşura în Rusia, şi să vă informaţi serios în cazul în care doriţi să pariaţi încă de pe acum. Voi cine credetţ că va câştiga râvnitul trofeu?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite