Australian Open: Încă două eliminări româneşti la Melbourne. La fete mai avem o singură reprezentantă la simplu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Australian Open 2016 nu e deloc o competiţie la care jucătoarele noastre să se simtă bine pe terenurile de la Melbourne.

România a început turneul cu cinci jucătoare la simplu, dar după doar trei zile, mai are numai una. Andreea Mitu, Irina Begu şi Simona Halep au părăsit competiţia ieri, iar azi a spus adio turneului şi Monica Niculescu. Ea a fost bătută în trei seturi de jucătoarea rusă  Elizaveta Kulicikova, locul 109 WTA, cea care o învinse-se, luni, pe germana Andrea Petkovic, numărul 25 mondial. Monica a cedat cu  4-6, 6-2, 4-6. 

În aceste condiţii, la simplu a mai rămas doar Alexandra Dulgheru, care va juca mâine, de la ora 10.00, cu nemţoaica Angelique Kerber, favorita numărul 7 a competiţiei. Dulgheru a părăsit azi competiţia de dublu. Ea şi partenera ei, Silvia Soler Espinosa, au fost eliminate în primul tur al probei de dublu, cele două fiind învinse cu scorul de 7-6, 6-3 de Yaroslava Shvedova şi Samantha Stosur, favoritele 11 ale competiţiei.

Tot în proba de dublu vor juca mâine şi Irina Begu / Monica Niculescu contra perechii Cibulkova/Flipkens. Raluca Olaru s-a calificat azi în turul al doilea, împreună cu belgianca Bonaventura.

Aşadar, după trei zile, România mai are o reprezentantă la simplu, dar cu şanse mici de a trece în turul al treilea, o pereche la dublu şi încă o jucătoare angrenată la aceeaşi probă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite