Australian Open 2018: Angelique Kerber a „pulverizat-o“ pe Maria Şarapova! Tabloul optimilor de finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Şarapova FOTO EPA
Maria Şarapova FOTO EPA

Angelique Kerber a învins-o fără drept de apel pe Maria Şarapova, scor 6-1, 6-3, în cel mai aşteptat meci de tabloul feminin.

Angelique Kerber a trecut în optimile de finală, după ce a bătut-o măr pe Maria Şarapova, scor 6-1, 6-3, după o oră şi şase minute de joc.

„Acestea sunt meciurile care îmi plac şi motivează, partidele puternice. Lumea spune că am un traseu greu, dar eu asta îmi doresc, să joc cu cele mai bune“, spunea înaintea jocului Maria Şarapova. Dorinţa i s-a îndeplinit, dar rezultatul nu a fost cel dorit de rusoaică. 

Kerber a arătat senzaţional în meciul cu Şarapova şi, la cum a jucat în acest an, fiind neînvinsă la Cupa Hopman şi la Sydney, se anunţă a fi una dintre pretendente la coroana Australian Open, trofeu pe care l-a mai câştigat şi acum doi ani. 

Kerber este acum singura jucătoare rămasă în competiţie care s-a impus în trecut la Australian Open. Pentru toate celelalte tenismene, triumful la Melbourne ar fi o premieră. 

Kerber este antrenată acum de Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, şi i-a mulţumit acestuia la final. Kerber şi Halep se pot întâlni în semifinale. 

Optimi de finală

S. Halep - N. Osaka

K. Pliskova - B. Strycova

A. Kerber - Hsieh

Keys - Garcia

Mertens - Martic

Allertova - Svitolina

Konteveit - Suarez Navarro

Wozniacki - Rybarikova

Angelique Kerber FOTO EPA

kerber foto epa
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite