Australian Open 2017. Irina Begu a fost eliminată de Kristina Pliskova. Ce gest a făcut jucătoarea noastră de supărare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce atrecut în primul tur de Yaroslava Shedova, Irina Begu s-a oprit în runda a doua a turneului de la Australian Open.

Ea a fost eliminată de cehoaica Kristina Pliskova, numărul 57 WTA,  sora geamănă a Karolinei Pliskova, cea care a intrat  anul acesta în Top 5 al tenisului mondial feminin. Pliskova a tranşat meciul într-o oră şi 39 de minute, impunându-se cu 6-4, 7-6.

Jucătoarea noastră n-a avut puterea de a gestiona revenirea pe care a avut-o în setul al doilea, când a fost condusă cu 4-2 şi a dus meciul la tie-break. Begu a avut o posibilitatea de a închide setul, dar până la urmă a pierdut cu 10-8, încheindu-şi astfel parcursul la Australian Open 2017. 

De supărare, imediat după terminarea partidei, Irina şi-a aruncat racheta la gunoi, de unde a fost luată imediat de un spectator aflat pe fază.

Irina Begu este a cincea jucătoare din România eliminată la Australian Open 2017, după Simona Halep, Patricia Ţig, Monica Niculescu şi Ana Bogdan.

Cea mai bună performanţă a Irinei la Melbourne rămâne cea din 2015, când a eliminat-o în turul al treilea pe nemţoaica Angelique Kerber, care a ajuns acum pe locul 1 mondial. Dacă ar fi trecut de Pliskova, Begu ar fi dat tot peste Kerber, în turul următor.

image

Cine e jucătoarea din România care a venit la Australian Open fără antrenor şi s-a calificat pe tabloul principal

 Adevărul la Australian Open - proiect susţinut de Aqua Carpatica

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite