Australian Open 2015. Simona Halep, dezamăgită după eliminarea din turneu. Cum explică eşecul cu Makarova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep se va menţine pe locul 3 mondial, chiar dacă a fost eliminată în sferturi la Australian Open FOTO AP
Simona Halep se va menţine pe locul 3 mondial, chiar dacă a fost eliminată în sferturi la Australian Open FOTO AP

Simona Halep a menţionat că este foarte tristă după ce a fost eliminată de la Australian Open, precizând că una din cauzele eşecului cu Ekaterina Makarova a fost faptul că a prins o zi proastă.

Simona Halep a pierdut duelul cu Ekaterina Makarova din sferturile turneului Australian Open, în două seturi, scor 4-6, 0-6, iar jucătoarea noastră a explicat care au fost cauzele care au dus la acest eşec drastic. Nr. 3 mondial a recunoscut supremaţia adversarei sale şi a menţionat că se gândeşte deja la următorul turneul, chiar dacă e tristă după eliminarea de la Australian Open.

"M-am antrenat foarte bine dimineaţă, dar poate am fost un pic prea stresată înainte de startul meciului. N-a fost ziua mea cea mai bună, a fost una proastă. Ea a jucat bine, totul a fost în favoarea ei, aşa că a meritat să câştige acest meci. Sunt tristă acum pentru că n-am putut să joc la cel mai înalt nivel, dar aşa e în tenis şi trebuie să mă gândesc la turneul următor. Uneori nu poţi trece peste astfel de situaţii", a spus Simona Halep pentru wtatennis.com.

Jucătoarea noastră a menţionat că nu presiunea a fost cea care a împiedicat-o să joace bine cu Makarova, ci forţa psihică ce i-a lipsit cu desăvârşire. "Poate nu m-am luptat psihic cât a trebuit pentru puncte. Mi-am pierdut concentrarea în timpul punctelor, n-am mai fost focusată să câştig meciul. N-am mai crezut în setul doi, probabil de aceea am pierdut la zero. Am fost un pic stresată. Nu ştiu de ce. Am adunat experienţă faţă de anul trecut, deci am resimţit presiunea. N-am intrat în meci. Anul trecut am obţinut un rezultat mare. Nu pot să spun acelaşi lucru acum, dar e suficient pentru mine. Am început anul foarte bine. Am câştigat un titlu şi am făcut câteva meciuri bune şi aici", a conchis Halep.

CITIŢI ŞI:

Australian Open 2015. Lumea tenisului o taxează pe Halep după eliminarea de la Melbourne: „A jucat de parcă nu şi-ar fi dorit să fie acolo!“

Australian Open 2015. Simona Halep, eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Melbourne

Australian Open 2015. Simona Halep ratează calificarea în semifinale. Makarova a învins-o pe româncă uşor, 6-4, 6-0

Australian Open 2015. Halep a fost făcută knock-out de Makarova. Cauzele eşecului drastic suferit de Simona

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite