Au bani, dar jucătorii fug de ei: un fotbalist nu vrea să se mai prezinte la antrenamentele Astrei. „Spune tâmpenii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul giurgiuvean e, probabil, ultimul din Liga I fără probleme financiare, ceea ce i se datorează lui Ioan Niculaie, cel mai bogat român. Cu toate acestea, nu curg lapte şi miere la deţinătoarea Cupei României.

Astra se pregăteşte de Supercupa României (vineri, ora 21.00, Pro TV), dar are probleme în a-şi aduna fotbaliştii. Unii, care sunt sub contract cu vicecampioana Ligii I, nu vor să revină la echipă, în timp ce alţii, care sunt doriţi la Astra, nu se grăbesc să semneze contractele.

Această situaţie a fost confirmată şi de preşedintele Dinu Gheorghe, care a detaliat situaţia lotului pentru Dolce Sport.

Ce a spus?

„Avem puţini jucători, am reuşit să facem un singur transfer, pe Oros. Aşteptăm să finalizăm tratativele cu alţi jucători. Sunt jucători buni, iar ei se aduc mai greu. Vor mai veni trei, patru oameni pentru completarea lotului. Iorga era împrumutat de la Oţelul, nu era jucătorul nostru. Aveam opţiune de transfer definitiv şi n-am activat-o. Au plecat Iorga, Papp, Yazalde, iar Yoda refuză să se prezinte la echipă, motivând numai tâmpenii. Măţel s-a antrenat, are un program de pregătire seperat. Budescu e căpitanul echipei, va juca vineri“, a declarat Dinu Gheorghe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite