Astra Giurgiu - Oţelul 1-1, Gaz Metan Mediaş- Corona 1-0. Meciuri cu penaltyuri, ratări şi situaţii imprevizibile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele meciuri din etapa a 24 a a Ligii I au adus o semi-surpriză şi o victorie la limită a gazdelor în faţa unei formaţii condamnate la retrogradare.

Astra Giurgiu, ocupanta locului doi în clasament, n-a reuşit să treacă, pe teren propriu de Oţelul Galaţi, terminând la egalitate, scor 1-1.După ce lui Sârghi i-a fost anulat un gol, scorul a fost deschis de Yazalde încă din minutul 4, cînd atacantul a reluat în poartă după bara lui Yoda. În minutul 26, arbitrul a acordat penalty la duelul Yoda-Marquinhos, iar cel din urmă a şi transformat lovitura de la 11 metri. Acelaşi Yoda a ratat şi un penalty în minutul 53, Goicoechea apărînd mingea trimis slab de jucătorul Astrei. Surprinzător, Oţelul a atacat mai mult pe final, dar, meciul s-a terminat la egalitate.

La Mediaş, în partida pe care Gaz Metan a disputat-o contra ultimei clasate, a fost nevoie să treacă 84 de minute pentru ca gazdele să înscrie un gol. Au făcut-o prin englezul Robertson şi astfel Gaz Metan a urcat pe locul şapte în clasament.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite