Astra - CSMS Iaşi 1-0: premieră pentru o campioană ajunsă într-o situaţie jenantă. Şumudică râde, totuşi, de Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Giurgiuvenii adunaseră până la ultimul meci din etapa a 10-a doar două victorii şi erau printre codaşele clasamentului.

Pentru prima dată în actuala ediţie de campionat, Astra a reuşit să lege două victorii, trecând de CSMS Iaşi, scor 1-0 (Budescu 78-penalty).

Gazdele au „tremurat“ însă pentru victorie, după ce ieşenii au ratat o ocazie monumentală pe final prin Frăsinescu, jucător care, ulterior, în minutul 90+3, a fost eliminat. Rezultatul a ridicat Astra pe locul 11 din 14 cu 11 puncte, în condiţiile în care liderul Steaua a strâns 23 de puncte. CSMS Iaşi e pe 8 cu 12 puncte.

Chiar dacă situaţia echipei sale nu e deloc bună, Marius Şumudică a găsit timp să râdă de Steaua la microfonul Digi Sport, la interviul de după meci.

„Îmi creşte inima când văd că Steaua îi vrea pe Alibec şi pe Morais. Se pot numi Astra 2. A ieşit soarele în sensul că am legat două victorii. Dar şi azi am suferit, terenul a fost greu, iar adversara grea, care s-a apărat bine. Mă bucur că a marcat Budescu, l-a responsabilizat acel mic scandal (n.r. - l-a înjurat pe Şumudică, etapa trecută, după ce a fost schimbat), care a fost mediatizat. Nu sunt mulţumit de joc, suntem încă în căutări. Am fost preocupat să nu luăm gol, dar nici n-am avut ocazii foarte multe“, a spus tehnicianul campioanei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite