Astra – Ceahlăul 4-2: a fost sau n-a fost blat?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida care a ridicat destule semne de întrebare, după ce patronii celor două echipe, Ioan Niculae şi Gheorghe Ştefan s-au întâlnit înainte de meci, a avut o desfăşurare spectaculoasă.

Astra a oprit seria celor trei înfrângeri consecutive în campionat şi a bifat primul succes cu Daniel Isăilă pe bancă. 

Înainte de meci, s-au făcut multe speculaţii pe marginea rezultatului final, unii spunând că Niculae şi Ştefan s-au văzut pentru ca ultimul să le cedeze giurgiuvenilor cele trei puncte, în condiţiile în care Astra ţinteşte o participare în Liga Europa.

Nemţenii s-au apărat, spunând că nu-şi permit să facă niciun fel de „cadou“, deoarece sunt implicaţi în lupta pentru evitarea retrogradării. 

Pe teren, meciul a fost unul palpitant, cu răsturnări de scor.

Ce s-a întâmplat?

Ceahlăul a deschis scorul prin Golubovici (8), dar Fatai a egalat înainte de pauză (38). În partea secundă, acelaşi Fatai a punctat pentru 2-1 (76), Ben Youseff a făcut 3-1 (80), însă Ceahlăul a redus din handicap prin Pavel (82).

Astra a „ucis“ jocul cu patru minute înainte de final, când Bukari a stabilit scorul final: 4-2.

După această victorie, formaţia giurgiuveană ocupă locul 2 cu 50 de puncte, cel puţin până luni, când Petrolul (48 de puncte), va întâlni Steaua. 

De partea cealaltă, Ceahlăul trăieşte periculos, ocupând poziţia a 14-a, prima care asigură salvarea de la retrogradare, cu 27 de puncte.

Totuşi, Concordia Chiajna, 25 de puncte şi un meci mai puţin, şi Turnu Severin, 23 de puncte, speră şi ele la rămânerea în Liga I. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite